Vil du være frivillig

Frivillighed indgår som en naturlig del af aktiviteterne i Familiens Hus.

Huset har et dygtigt team af fagfrivillige, aftencaféfrivillige og frivillige mentorer. De frivillige arrangerer og hjælper med mange spændende aktiviteter, som supplerer de professionaliserede forløb for brugerne.

  • Mentorforløb med en dedikeret frivillig, der har lyst til at hjælpe en kvinde i livets små og store udfordringer.
  • Økonomisk rådgivning, her hjælpes brugeren af en frivillige med at få orden og overblik over sin økonomi. 
  • Rebozomassage, gravide kan nu nyde en skøn omgang rebozo i huset. Tilmelding foregår i huset.
  • Café Mødestedet - torsdage i ulige uger er der Café Mødestedet fra kl. 16.00 -18.30. Her hygger frivillige og frivillighedskonsulenten sig med børnene og der sættes hyggelige aktiviteter i gang sammen med mødrene.
  • Hverdagscaféen - tirsdage i lige uger er der Hverdagscafé fra kl. 16.00-18.30. Her hygger frivillige og frivillighedskonsulenten sig med børnene og der sættes hyggelige aktiviteter i gang, imens mødrene fordyber sig i hverdagsemner sammen med husets socialrådgiver, job- og uddannelseskonsulent og andre gæsteoplægsholdere.
  • Forskellige aktiviteter, som fx motion, meditation, yoga, foredrag, legestue eller noget helt andet vi ikke har fundet på endnu!

Har du fået lyst til at høre mere om at være frivillig i Familiens Hus, så kontakt frivilligheds- og udviklingskonsulent på telefon 21 19 69 96 eller mail: FamiliensHus@htk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du være mentor?

Luk alle
Udfold alle